Bel nu : 0475 95 18 79

Ecologisch
verantwoord bouwen!

Kies voor een persoonlijke begeleider

Bent u op zoek naar een partner voor uw bouwplannen, die meer doet dan uitvoeren alleen?

Hoe groot of hoe klein uw bouwproject ook is, wij zijn steeds bereid om naar uw wensen te luisteren,
u te adviseren en uw bouwproject te realiseren.

Algemene Bouwonderneming Van der Steen uit Leuven maakt een erezaak van het (ver)bouwen of renoveren van uw woning, appartement, bureau en/of winkel. Met dit bedrijf kiest u voor een betrouwbare en inventieve partner, een persoonlijke begeleider en ruim 60 jaar ervaring.

Een echt familiebedrijf

In 1981 nam Rudi Van der Steen het aannemingsbedrijf over van zijn vader die al sinds 1946 actief was in schrijnwerkerij, woning- en wegenbouw. De activiteiten spitsten zich vanaf dan meer toe op de woningbouw, zowel renovatie, verbouwingen als nieuwbouw.

Verdere uitbreiding van de activiteiten maakte ook een uitbreiding van het personeelsbestand noodzakelijk. In 2007 kwam zoon Joris mee aan het roer te staan van de onderneming die ondertussen al enkele jaren mee had gewerkt als arbeider in de onderneming. Als industrieel ingenieur bouwkunde had hij de juiste theoretische bagage.

In 2009 kwam dochter Saskia deel uitmaken van het dagelijks bestuur van de onderneming. De licentiate economie nam vanaf dat moment de administratieve kant van de onderneming voor haar rekening. De kennis van Joris en Saskia aangevuld met bijna 30 jaar ervaring maakt Van der Steen tot wat ze tot maart 2012 was.

In maart 2012 kwam Rudi plots te overlijden waardoor de belangrijkste tand van het trio wegviel, namelijk de ervaring. Desalniettemin wensten Joris en Saskia het levenswerk van hun vader verder te zetten. Vandaag de dag telt Bouwonderneming Van der Steen 2 zaakvoerders, 17 medewerkers en 10 vaste onderaannemers waarop ze beroep kunnen doen.

Ons mission statement

In het huidig economisch klimaat is het belangrijk om als onderneming het verschil te kunnen maken. Wij trachten steeds opnieuw te streven naar een uitvoering waarvan de bouwheer uitermate tevreden is.

De bouwwereld vandaag is meer dan enkel uitvoering. Planning, regelgeving en communicatie zijn even belangrijke peilers geworden. En juist daarin proberen we het verschil te maken. Mensen willen weten wat er gebeurt, willen op de hoogte blijven, zijn kritischer en stellen meer vragen. Door kort op de bal te spelen proberen wij een goede relatie met onze klanten op te bouwen.

Neem gerust een kijkje op onze website want we zijn er trots op! En aarzel niet ons te contacteren, u bent steeds van harte welkom.

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws in verband met onze zaak.

Links

Bent u bezig met het bouwen of verbouwen van uw huis?

Ervaringen

Deel uw ervaringen met de andere bezoekers van deze website.

Back to Top