Bel nu : 0475 95 18 79

Van isolatie tot alternatieve energiebronnen

Bouwonderneming Van Der Steen - Leuven - Ecologisch bouwenEcologie is een belangrijk element in de strategie van onze onderneming.
Dit proberen we te verwezenlijken door:

  • gebruik van ecologische en Benor-gekeurde materialen.
  • voldoende opleiding te voorzien voor werknemers. Ook als zaakvoerder volgen wij regelmatig bijscholingen over nieuw technieken.
  • door nauwe samenwerking met andere aannemers voor de alternatieve energiebronnen zoals zonneboilers en warmtepompen. Correcte voorbereidingswerken zijn belangrijk.

Ook isoleerwerken kunnen wij voor u verzorgen. Isoleren is een eenmalige investering waar u de volledige levensduur van uw woning van geniet. De plaatsing van isolatie is dan ook één van de belangrijkste punten in het bouwproces. Wij zorgen voor een perfecte uitvoering en plaatsing van isolatie in spouw of op daken.

Samen met architect en bouwheer wordt gezocht naar de meest efficiënte toepassingen zodat al in de ruwbouwfase de nodige voorzieningen kunnen getroffen worden. Voor de plaatsing van zonnepanelen op platte en hellende daken, in samenwerking met de erkende plaatser, kan u ook bij Van der Steen terecht.

Om te onderstrepen dat ecologie voor ons ontzettend belangrijk is zijn we er trots op dat we sinds kort het label van energiebewuste aannemer
behaald hebben.

Back to Top