AFWERKINGEN

Ben je aan het verbouwen in de ruime regio rond Leuven en zoek je vakmannen voor alle afwerkingen van technieken tot dakwerken? Wil je graag je woning in een nieuw jasje steken via gevelbekleding? Op ons vakmanschap kan je rekenen!
Contacteer ons

Gevelbekleding

Heb je een beperkt renovatiebudget en wil je toch de look van je woning moderniseren? Dan is een nieuwe gevelbekleding exact wat je zoekt! Bovendien kan je de gevel van een extra isolatielaag voorzien, zonder dat er enige andere aanpassingen vereist zijn. Aangezien we één van de eerste erkende bouwbedrijven waren om te mogen werken met gelijmde gevelstenen, hebben we hier doorheen de jaren heel wat expertise in opgebouwd. Verder zetten we je gevel ook in een nieuw jasje door moderne beplating, houten latwerk of een hedendaagse bepleistering. We zijn gespecialiseerd in het plaatsen van steenstrips en werken daarvoor volgens de façabrik techniek van Wienerberger.

Contacteer ons voor gevelbekleding

Technieken

Verbouwingen gaan vaak gepaard met sanitaire werken, maar ook de aanleg van elektriciteit en de installatie van ventilatiesystemen zijn veelvoorkomend. We komen met plezier even ter plaatse voor een inspectie en nemen deze afwerkingen graag voor onze rekening. Zo hoef je geen aparte aannemer aan te spreken en laten we de werken vlot op elkaar volgen.

Contacteer ons voor alle technische en sanitaire installaties

Schrijnwerkerij

Op maat gemaakte deuren, ramen en trappen zijn cruciaal voor een feilloze afwerking van je woning. Ook voor garagepoorten en maatmeubilair doe je best een beroep op een vakkundige schrijnwerker. Voor deze afwerkingen werken we samen met een aantal vaste onderaannemers die een grote passie voor millimeterwerk koesteren.

Contacteer onze schrijnwerkerij

Bezettingswerken binnenshuis

Plan je te verbouwen en wil je graag binnenmuren isoleren of een gyprocplafond plaatsen? Heb je nieuwe ramen laten plaatsen en zijn er herstellingen nodig van de bezetting? Voor alle bezettingswerken binnen je totaalrenovatie kan je rekenen op de jarenlange ervaring van onze stukadoors en plafonneerders.

Contacteer ons voor bezettingswerken binnenshuis

Vloerwerken

Plan je binnenkort te bouwen en zoek je een vloerder voor chapewerken of vloerisolatie? Wil je een terras aanleggen of tegelwerken in huis laten uitvoeren? Onze vloerleggers staan in voor een perfecte plaatsing en realiseren zo jouw wensen.

Contacteer ons voor vloerwerken en terrasaanleg

Dakwerken

Wens je een plat dak in EPDM of toch liever een hellend dak met leien dakpannen? Onze dakwerkers beschikken over tonnen ervaring in het aanleggen van platte daken in alle soorten dakbedekkingen. Voor hellende daken onderhouden we nauwe partnerships met vaste onderaannemers.

Contacteer ons voor dakwerken

Gevelsteen

Gevelsteen blijft het meest gekozen afwerkingsmateriaal voor een gevel. Het kan gemetseld, verlijmd of met dunbedmortel worden geplaatst. Wildverband, stapelverband, halfsteensverband of claustra-verband..een gevelsteen biedt oneindig veel mogelijkheden volgens jouw smaak en budget. En bovenal, over de jaren heen houdt de gevelsteen stand en maakt het een woning tot jouw “eigen huis”. Ben je beperkt in ruimte of budget, dan kan een dunne gevelsteen je toelaten om toch de bestaande gevels energiezuinig te maken.

Contacteer ons voor gevelsteen