OVER ONS

Met meer dan 80 jaar ervaring in de bouwsector, is bij Bouwonderneming Van der Steen inmiddels de derde generatie aan zet. Ons bouwteam telt tal van vakmannen waaronder metsers, dakwerkers, gevelspecialisten en techniekers. Dankzij jarenlange partnerships met onderaannemers in onder meer grondwerken, gevelbekleding, vloerwerken en maatwerk, kunnen we voor onze bouwprojecten een all-in-one aanpak bieden. Maar ook voor kleinere verbouwingswerken blijven we jouw vast aanpreekpunt. In elke fase van het bouwproject hanteren we een eerlijke en transparante communicatie. Op die manier blijf je als klant nauw betrokken in het bouwproces.

In deze snel evoluerende tijden, hechten we veel belang aan duurzaam bouwen. Ons bouwteam werkt met ecologische bouwmaterialen en wordt voortdurend bijgeschoold in moderne bouwtechnieken. Zo bouwen we niet alleen aan jouw droomhuis maar ook aan een groenere toekomst.

Door elke dag het beste van zichzelf te geven hebben Saskia en Joris een standvastig bouwbedrijf uitgebouwd waarin kwaliteit en klantentevredenheid hoog in het vaandel wordt gedragen. Vandaag telt het bouwbedrijf 2 zaakvoerders, 1 projectleider, 17 vaste bouwvakkers en een 10-tal vaste onderaannemers waarop ze beroep kunnen doen.
Contacteer ons

Zaakvoerders Joris en Saskia

Projectleider Sem

Teams op de werf