Woningbouw bij Van der Steen

Op zoek naar een aannemer die duurzame woningen in regio Leuven bouwt? Een bouwbedrijf dat je droomhuis in werkelijkheid brengt? Bij Bouwonderneming Van der Steen is je bouwproject, van grond- tot dakwerken, in vakkundige handen.

Een eigen huis bouwen? Dat is een droom waar Bouwonderneming Van der Steen maar al te graag aan meebouwt. Met meer dan 60 jaar ervaring in de bouwsector is geen bouwproject ons te groot of te klein om er een duurzame woning van te maken. Gedurende het hele bouwproces kan je rekenen op transparante communicatie met één vast aanspreekpunt. Vertrouwen is key. We houden dan ook wekelijks werfvergaderingen met de zaakvoerder of de projectleider om de continuïteit van je project te waarborgen.

Contacteer ons

Jouw bouwproject, een erezaak

Achter ieder droomhuis schuilt natuurlijk een bouwplan. Bij Bouwonderneming Van der Steen houden we bij de bouwwerken steeds rekening met jouw bouwbudget en smaak. Geen voorgekauwde bouwoplossingen, maar een persoonlijke begeleiding die start vanaf de aankoop van de bouwgrond. We zijn een klankbord voor de architect en werken vlot volgens het vooropgestelde aanbestedingsdossier. Kortom, we maken er een erezaak van.

Onze aanpak is all-in-one. Om jou te laten genieten van een duurzame woning, vertrekken we in het bouwproces steeds van een sterke fundering. Voor we de eerste steen van je woning leggen, voeren we de nodige grondwerken uit zoals graafwerken en nivellering. Ook in alle navolgende bouwfasen, van de metselwerken tot en met de afwerking van het huis, leggen we dezelfde nauwkeurigheid aan de dag.

De meest werkzaamheden in de ruwbouw voeren we zelf uit. Voor andere afwerkingen zoals gevelbekledingen, vloerwerken en buitenschrijnwerk onderhouden we jarenlange partnerships met tal van onderaannemers. Op die manier heb je steeds één aanspreekpunt: Algemene Bouwonderneming Van der Steen.

Wil je graag een glasheldere offerte ontvangen voor je bouwproject?

Contacteer ons

WAAROM KIEZEN VOOR VAN DER STEEN?

  • Wij realiseren een uniek ontwerp volledig volgens uw wensen.
  • De kwaliteit en afwerking van uw woning primeert.
  • De afwerking en oplevering verloopt met veel aandacht en precisie.
  • Excellente naservice en garantie.
  • Duidelijke afspraken en transparante prijzen.
  • Wij bouwen uw woning volgens de strengste ecologische normen.
  • Alle werken in eigen beheer, van ruwbouw tot afwerking.

REALISATIES

Project Kampenhout

Project Herent

Project Herent

Project Holsbeek

Project Haasrode

Project Binkom

Project Kessel-Lo

Project Machelen

Project Veltem-Beisem

Project Veltem-Beisem

Project Veltem-Beisem

Project Wakkerzeel

Project Bertem

Project Buken

Project Winksele

Project Herent

Project Vlierbeek

Project Rotselaar

Project Leuven

Project Sint-Joris-Weert

Project Sint-Agatha-Rode