Totaalrenovaties en verbouwen – van afbraakwerken tot dakwerken

Wil je kleine verbouwingswerken laten uitvoeren of heb je eerder plannen voor een totaalrenovatie? Bij Bouwonderneming Van der Steen uit Leuven vinden we je woning opnieuw uit!

Hoe groot of specifiek het renovatieproject ook is, bij Bouwonderneming Van der Steen onderwerpen we iedere verbouwing aan hetzelfde vakmanschap. We zijn gespecialiseerd in het volledig strippen en ombouwen van huizen naar moderne eengezinswoningen. Omdat er bij dergelijke verbouwingswerken vaak verschillende partners betrokken zijn, fungeren we bovendien graag als centraal aanspreekpunt. Zo geniet je van interessante bouwprijzen en een grote flexibiliteit.

Het hoeft  niet steeds een totaalproject te zijn. We nemen ook graag de ruwbouw en/of de dakwerken op ons indien u voor de andere loten al reeds de nodige contactpersonen heeft. Ook dan vinden wij het een kleine moeite om regelmatig contacten te leggen met deze personen zodat de werken voor u probleemloos en zonder onderbreking kunnen worden uitgevoerd.

Wil je graag renoveren?

Contacteer ons

Renoveren betekent innoveren

In alle verbouwingswerken willen we jou steeds een stap dichter brengen bij een duurzame woning. De toekomst is groen! Daarom werken we zoveel mogelijk met ecologische bouwmaterialen en hanteren we moderne bouwtechnieken. We onderhouden bovendien een aantal partnerships met onderaannemers die gespecialiseerd zijn in alternatieve energie.

Je woning uitbreiden kan op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld maar aan het plaatsen van een aanbouw. Verder kan je aanvullende ruimtes bijbouwen, een extra verdieping op je huis laten zetten of je kelder omtoveren tot een nieuwe leefruimte. Maar ook voor kleine verbouwingswerken zonder woninguitbreiding zijn we graag je bouwpartner. We adviseren je welke bouwoplossingen het beste zijn voor jouw renovatieproject en stellen een offerte op naar jouw bouwbudget. Om een correcte schatting van de bouwprijs en de bouwplanning te maken, komen we graag bij je langs.

Een totaalrenovatie of kleine verbouwingswerken?

Contacteer ons

ALLE SOORTEN RENOVATIEWERKEN

Of u nu een verbouwproject in gedachten hebt of gewoon een nieuwe ruimte wilt creëren of renoveren: Algemene bouwonderneming Van der Steen staat klaar voor alle soorten renovatiewerken:

  • Zolderrenovatie
  • Keukenrenovatie
  • Badkamerrenovatie
  • Gyprocwerken
  • Vloeren en tegelwerken
  • Ramen en deuren
  • Nieuw dak plaatsen
  • Gevelrenovatie
  • Aanbouw (veranda, garage, poolhouse, bijgebouw, extra verdieping, …)
  • Volledige renovatie van bestaande woning

Contacteer ons

REALISATIES

Project Haacht

Project Kortrijk-Dutsel

Project Kessel-Lo

Project Heverlee

Project Oud-Heverlee

Project Overijse

Project Oud-Heverlee

Project Winksele

Project Heverlee

Project Oud-Heverlee

Project Oud-Heverlee

Project Kessel-Lo

Project Veltem

Project Veltem

Project Kampenhout

Project Veltem

Project Kessel-Lo

Project Wilsele